Tervetuloa, tämä on organisaation Länsi ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palveluja www.entit.fi ja www.aikalisatoiminta.fi ja se on laadittu 17.11.2020 ja päivitetty 16.8.2021. Palveluja koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A-ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1), eikä sivustolla ole juurikaan kriittisiä saavutettavuuspuutteita. Verkkopalvelussa havaitut puutteet on kuvattu jäljempänä tässä selosteessa.

Verkkosivuston saavutettavuudesta on toukokuussa 2021 teetetty ulkopuolinen asiantuntija-arvio, jossa ongelmat on selvitetty. Pyrimme korjaamaan havaitut virheet mahdollisimman nopeasti ja jatkamme palvelun kehittämistä ja saavutettavuuden arviointia saavutettavuustyökalujen avulla.

Sisällöt tai toiminnot, jotka eivät ole vielä täysin saavutettavia

Lomakesivun käytössä on ongelmia suomenkielisille äänikäyttöliittymän käyttäjille

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

roope.tahvanainen@avi.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000